System Comics - info
:: Izdavači :: System Comics
Strana 1 od 6 • Delite •
Strana 1 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
System Comics - info
Pozdrav svima
Ko prati forume zna da smo mi iz Systema sturi na informacijama i da isuvise malo koristimo mogucnosti koje pruza internet. Naravno, ovim nismo hteli da se time pohvalimo vec samo da konstatujemo cinjenicno stanje. Bavimo se izdavastvom 10 godina, i ako smo nesto naucili za svo to vreme, (naravno sada ce da se jave neki i da kazu da nismo naucili nista) to je da nista u ovom poslu nije sigurno, da album nije odstampan dok ga ne drzite u rukama, da i to sto ga imate u rukama ne znaci da ima sve strane, pa i ako ima sve strane ne znaci da su to strane koje treba da budu u tom albumu... Dakle najave ne volimo i izbegavamo ih koliko je to moguce.
I sada da najavimo dva nova albuma, izlozbu i gostovanje jednog od najvecih strip scenarista :)
Prvi album je
Amnezija - Porijeklo; Filip Andronik; A4, 56 str., crno belo
Drugi album je
Ogregod - Brodolomnici; Zoran Janjetov & Alexandro Jodorowsky; A4, 56 str., Kolor
Retrospektivna izlozba Zorana Janjetova je u Francuskom kulturnom centru, otvaranje je danas u 20h - traje oko mesec dana, a specijalni gost je Zodorovski.
Sutra ce Zodorovski odrzati predavanje u Muzeju kinoteke, takodje sa pocetkom u 20h.
Ko voli ovaj dvojac i njihove stripove, nek dodje veceras u FKC i sutra u MK nece se pokajati, a imace i priliku da kupi izdanja System Comicsa po nizim cenama.
Ko prati forume zna da smo mi iz Systema sturi na informacijama i da isuvise malo koristimo mogucnosti koje pruza internet. Naravno, ovim nismo hteli da se time pohvalimo vec samo da konstatujemo cinjenicno stanje. Bavimo se izdavastvom 10 godina, i ako smo nesto naucili za svo to vreme, (naravno sada ce da se jave neki i da kazu da nismo naucili nista) to je da nista u ovom poslu nije sigurno, da album nije odstampan dok ga ne drzite u rukama, da i to sto ga imate u rukama ne znaci da ima sve strane, pa i ako ima sve strane ne znaci da su to strane koje treba da budu u tom albumu... Dakle najave ne volimo i izbegavamo ih koliko je to moguce.
I sada da najavimo dva nova albuma, izlozbu i gostovanje jednog od najvecih strip scenarista :)
Prvi album je
Amnezija - Porijeklo; Filip Andronik; A4, 56 str., crno belo
Drugi album je
Ogregod - Brodolomnici; Zoran Janjetov & Alexandro Jodorowsky; A4, 56 str., Kolor
Retrospektivna izlozba Zorana Janjetova je u Francuskom kulturnom centru, otvaranje je danas u 20h - traje oko mesec dana, a specijalni gost je Zodorovski.
Sutra ce Zodorovski odrzati predavanje u Muzeju kinoteke, takodje sa pocetkom u 20h.
Ko voli ovaj dvojac i njihove stripove, nek dodje veceras u FKC i sutra u MK nece se pokajati, a imace i priliku da kupi izdanja System Comicsa po nizim cenama.
system comics- Izdavačka kuća

- Datum upisa: 13.04.2011
Broj poruka: 1
Re: System Comics - info
Dobro nam dosli, i svu srecu u daljem radu zelimo! :)

Lord Vader89- Svet stripa

- Datum upisa: 26.12.2010
Broj poruka: 2084
96 strana, tvrde korice, c/b.
U albumu je pored naslovnog stripa smešteno i šest kratkih.
Po formi je sličan albumu "Ubice kao ti i ja" (uvod - Marko Stojanovic + intervju sa Darkom) pa ce to postati nova edicija jer će uskoro izaći i album Željka Paheka sa kratkim stripovima koje je radio osamdesetih godina
U albumu je pored naslovnog stripa smešteno i šest kratkih.
Po formi je sličan albumu "Ubice kao ti i ja" (uvod - Marko Stojanovic + intervju sa Darkom) pa ce to postati nova edicija jer će uskoro izaći i album Željka Paheka sa kratkim stripovima koje je radio osamdesetih godina
Novosti iz Systema:
http://www.live-e.tv/video-prilog/etv-24-05-2011/strip-tv-novosti-iz-system-comics-a
http://www.live-e.tv/video-prilog/etv-24-05-2011/strip-tv-novosti-iz-system-comics-a
Novosti iz Systema:
Izgleda da je u prodaji DD Gigant 9
Izgleda da je u prodaji DD Gigant 9
Ovaj strip sam prvi put video u španskom "Teriffiku" i mislim da mu je nazv bio "Il ambiso". To još mora da proverim pa ću nekom od moderatora poslati skenove da ih ovde postave, jer ja u tome nisam baš najveštiji.
Inače, strip je svakako vredan pažnje i ako je dobro odštampan, a ne vidim razlog da to nije slučaj, vredi ga pogledati.
Meni se sviđa!
Inače, strip je svakako vredan pažnje i ako je dobro odštampan, a ne vidim razlog da to nije slučaj, vredi ga pogledati.
Meni se sviđa!

kobra- Special guest star

- Datum upisa: 25.02.2011
Godina: 61
Broj poruka: 341
system comics ::Pozdrav svima
Ko prati forume zna da smo mi iz Systema sturi na informacijama i da isuvise malo koristimo mogucnosti koje pruza internet.
Naravno da znamo i ne ljutimo se
Gde god vidim neki Systemov info, ja ga brže-bolje prenesem ovde.
Evo najnovijeg:
Evo nekih informacija, ali nemojte ovo da shvatite kao obecanja. Ovo smo spremili za Salon stripa krajem septembra i sajam knjiga krajem oktobra, pa kada ce, i da li ce nesto od ovoga ugledati svetlo dana - videcemo.
Torpedo vol. 1 (integral - pet u jednom)
Hellboy - Cudna odredista
DD Gigant br. 10
Sky Doll (konacno treci i poslednji nastavak)
Zeljko Pahek - Avili! Avili!
Kalvin i Hobs - Tigar psiho ubica
Konstantinovo raskrsce
Ajmo, ofanziva. \o/

Snake Plissken- Svet stripa

- Datum upisa: 06.06.2011
Godina: 25
Broj poruka: 559
Snake Plissken ::Ajmo, ofanziva. \o/
Snake, šta ti planiraš da kupiš?
Ako planiraju da izbace sve Torpedove priče - to kupujem bez pogovora
Pahek obavezno, kao i Konstantinovo raskršce
DD Gigant po navici
Za sada samo Helboj i Pahek, K&H su mi okej, ali ne toliko da bih skupljao.
Konstantinovo raskrsce deluje interesantno, ali videcemo sta ce izbaciti ostali izdavaci, sad ide oprezna matematika. :)
Konstantinovo raskrsce deluje interesantno, ali videcemo sta ce izbaciti ostali izdavaci, sad ide oprezna matematika. :)

Snake Plissken- Svet stripa

- Datum upisa: 06.06.2011
Godina: 25
Broj poruka: 559
Vot d fak iz Konstantinovo raskršće ??

anto- Svet stripa

- Datum upisa: 24.12.2010
Godina: 38
Broj poruka: 109
Reče čovek iz Systema u intervjuu u Kiši da su dobili ponovo prava za Magični Vetar? Zna li neko nešto o tome... smeši li nam se novo srpsko izdanje?

Alex- Svet stripa

- Datum upisa: 18.01.2011
Broj poruka: 36
Htedoh i sam da postavim slicno pitanje. Igor rece 'Magicni je opet u nasim rukama'?
What the...?!
What the...?!

Morrison- Svet stripa

- Datum upisa: 24.12.2010
Broj poruka: 1123
Strana 1 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Similar topics» INFO
» seminarski radovi info.
» System Comics - info
» Torpedo
» Magični Vetar - bizarni vestern (info, popisi, diskusije...)
» seminarski radovi info.
» System Comics - info
» Torpedo
» Magični Vetar - bizarni vestern (info, popisi, diskusije...)
:: Izdavači :: System Comics
Strana 1 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

od