Strip magazin TRON

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Strip magazin TRON

Počalji od crow taj Čet 17 Nov 2011 - 8:50

Jedna sjajna pojava i jako profesionalna, još kad uzmemo u obzir nesrećno vreme kad je izlazila. Našla sam je pre neki dan na potkrovlju pa mi navrla sećanja. Utisci, da li imate koji primerak, gde bi možda mogli da nadjemo br. koji hvali ?

crow
Svet stripa
Svet stripa

Datum upisa: 06.11.2011
Broj poruka: 351

Nazad na vrh Ići dole

Re: Strip magazin TRON

Počalji od Ultras taj Uto 13 Dec 2011 - 23:15

crow ::Jedna sjajna pojava i jako profesionalna, još kad uzmemo u obzir nesrećno vreme kad je izlazila.

Imali smo tu čast da sa nama na predstavljanju drugog broja revije Kiša bude i glavni urednik Trona Dragan Savić.
Govorio je i o tim teškim vremenima kada je baš bilo teško izdavati strip u Srbiji.

Inače, ja imam prva dva Mega Trona wink A od Milana sam uzeo svih devet brojeva Trona na čitanje wink
Znam da je Milan (inače član redakcije i jedan od ove trojice na slici) suviše velika lenčuga da bi se potrudio da pregleda šta se sve piše na forumu happy pa ću iskoristiti ovaj post da mu poručim da od vraćanja Trona neće biti ništa lol lol lol
Hrabar potez, zar ne santa

Ultras
Svet stripa
Svet stripa

Datum upisa: 18.12.2010
Godina: 38
Broj poruka: 3492

http://mojacrvenazvezda.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=2

Nazad na vrh Ići dole

Re: Strip magazin TRON

Počalji od crow taj Sre 14 Dec 2011 - 8:31

Čista anarhija santa lol

crow
Svet stripa
Svet stripa

Datum upisa: 06.11.2011
Broj poruka: 351

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics